Valná hromada 2019 v Olomouci

Vážení členové České komory fitness, rádi bychom vás pozvali na volební Valnou hromadu České komory fitness, kterou jsme se tentokrát rozhodli uspořádat v Olomouci v rámci úvodního dne konference Tělovýchovného lékařství 2019. S hlavním mottem konference „Pohybem k dlouhému a kvalitnímu životu“ se plně ztotožňujeme.

Valná hromada se uskuteční ve čtvrtek 31.října 2019 od 10:00 do 13:00 v hotelu NH Collection Olomouc Congress. Prezence členů bude zahájena v 9:45 hod v místě konání Valné hromady. Více informací a program Valné hromady najdete zde.

Naším společným cílem byla a stále je snaha zařadit pohyb do systému zdravotně preventivní péče. Společně s vámi a vašimi fitness profesionály chceme naučit českou veřejnost vnímat pohyb jako ten nejlepší způsob, jak nemocem předcházet a pokud přijdou, jak je také efektivně léčit.

Jste to právě vy, provozovatelé a manažeři fitness center, kteří určují, jak kvalitní trenérské služby svým klientům doručíte. Využijte proto konferenci ke svému vlastnímu rozvoji, získejte cenné informace a využijte konferenci ke společnému setkání, sdílení a možnému navázání a propojení fitness sektoru s dalšími účastníky, řečníky, s námi!

Tým České komory fitness.