Synergy Club: Místo, kde se zdraví stává životním stylem

S velkou radostí oznamujeme, že Synergy Club Anděl, renomované fitness a wellness centrum v Praze, se stal novým Gold členem České komory fitness. Tento prestižní status reflektuje nejen jejich odhodlání poskytovat špičkové služby v oblasti zdraví a fitness, ale i jejich dlouhodobou snahu o podporu aktivního a zdravého životního stylu pro všechny generace. Synergy Club Anděl se dlouhodobě profiluje jako místo, kde se zdraví a fitness prolíná s osobním růstem, a kde jsou klienti vedeni k tomu, aby své tělo i mysl posilovali s ohledem na dlouhodobou udržitelnost a prevenci.

Jejich filozofií je vytvořit prostředí, které podporuje pozitivní změny v životě každého jednotlivce – ať už jde o zlepšení fyzické kondice, snížení stresu nebo dosažení vyšší psychické pohody. Synergy Club Anděl není jen fitness centrum, ale i komunitní prostor, kde lidé mohou sdílet své zkušenosti, navazovat nová přátelství a najít motivaci, která je bude provázet na jejich cestě k lepšímu zdraví. Věří, že cvičení a wellness mohou být nejen prostředkem ke zlepšení fyzického stavu, ale i klíčem k nalezení rovnováhy v hektickém každodenním životě.

Synergy Club Anděl se nachází v srdci Prahy na Smíchově a nabízí špičkové zázemí pro cvičení, relaxaci a wellness. Je vybaven moderními fitness stroji, nabízí funkční, kardio, silovou, crossfitovou a strečinkovou zónu, stejně jako sál na bojové sporty a různé druhy lekcí. Zaměřují se na široké spektrum potřeb svých klientů, od konzultací na výživu a zdravý životní styl až po fyzioterapii a osobní tréninky na míru.

Co Synergy Club Anděl odlišuje?

Jednou z klíčových hodnot Synergy Clubu je propojení fitness a wellness přístupu s důrazem na dlouhodobou udržitelnost zdraví. Nejde jen o posilovnu, ale o celkovou péči o tělo, kde kladou důraz na prevenci, udržitelnost zdraví a zlepšení kvality života.

Nový projekt: Synergy Lifestyle

S novým projektem Synergy Lifestyle se klub snaží jít ještě dál. Tento projekt je navržen tak, aby klientům poskytoval ucelený pohled na zdravý životní styl, který nejen zlepšuje fyzický výkon, ale také podporuje kognitivní schopnosti a celkovou pohodu. Zaměřují se na oblast výživy, spánkové hygieny, zvládání stresu a pravidelný pohyb.

Synergy Club Anděl se zapojuje do #BEACTIVEDAY s nabídkou skupinových lekcí na týden zdarma

Synergy Club Anděl se také aktivně zapojuje do celoevropského projektu #BEACTIVEDAY, který podporuje pohyb a zdravý životní styl napříč všemi věkovými skupinami. V rámci této iniciativy klub nabízí celý týden různých skupinových lekcí zdarma, aby široké veřejnosti umožnil vyzkoušet jejich kvalitní programy a zázemí. Tento týden je skvělou příležitostí nejen pro ty, kteří chtějí začít s cvičením, ale i pro zkušené sportovce, kteří hledají nové inspirace a výzvy. Celou nabídku lekcí a podrobnosti můžete sledovat na jejich Instagramu @synergy_club_andel.

Komentáře