Zapojte se do ambiciózního projektu Let’s #BEACTIVE v TheraGym Praha!

Hlava by chtěla, ale když přijde na pohyb samotný, najde se pokaždé důvod „proč to nejde“. V Theragym Praha pro Vás proto připravili program „Jak se dostat do formy aneb jak začít a neskončit“

Být aktivnější vám prospěje více, než si myslíte! Výzkumy ukazují, že pokud se budete držet aktivního životního stylu, zlepší se vaše zdraví a sníží se riziko vzniku zdravotních problémů, jako jsou kardiovaskulární onemocnění, cukrovka nebo jiná civilizační onemocnění.

TheraGym Praha v rámci projektu Let’s #BEACTIVE přichází se zvýhodněnou nabídkou služeb pro všechny, kteří chtějí proniknout do světa fitness a péči o vlastní tělo. To vše pod dohledem špičkových instruktorů, kteří Vás budou motivovat k pohybu.

Čeká Vás 6-ti týdenní kurz Jak se dostat do formy aneb jak začít a neskončit“, který je určen pro uzavřenou skupinu maximálně 10 klientů. Po dobu kurzu bude mít každý účastník svého vlastního osobního trenéra. 

Více informací o programu a jak se přihlásit najdete na webových stránkách Theragymu Praha ZDE nebo na jejich Facebookové události.

Komentáře